Speedfitness díjak

2014-ben a miha bodytec elektromos izomstimulációs gépe kapta a Plus X Award legmagasabb kitüntetését, a „Most Innovative Brand Award” díjat. A Plus X Award - mely napjainkban a legnagyobb technológia, sport és életmód témájú innovációs díj a világon - már tizenegy éve jutalmazza a gyártók kiugró minőségű termékeit.

A miha bodytec az ötleteket és a precizitást képviseli. A világszerte jól ismert hírnév kötelez, a gyártó már 40 éve fejleszti és készíti innovatív sport és gyógyászati termékeit.

A miha bodytec hozta be a köztudatba az egésztestes elektromos stimulációt (EMS), amelynek továbbfejlesztését azóta is szenvedélyesen, nagy hozzáértéssel folytatja. A miha bodytec ma már 30 országban van jelen, és továbbra is dinamikusan bővül. A miha bodytec-kel végzett EMS tréning garantálja a kiváló, gyorsan látható és érezhető eredményeket.

Számos jótékony egészségügyi hatása miatt és a megfelelő klinikai tanulmányok megléte alapján a Miha Bodytec EMS gép megfelel az Európai Unió orvosi eszközökre alkalmazandó 93/42/EEC számú tanácsi direktívájának, így az Európai Unióban orvostechnikai eszköznek minősül.