A Speedfitness edzés menete

Vendégeink előzetes bejelentkezés alapján érkeznek a speedfitness edzésekre, illetve kezelésekre. A tréning maga 20 perc, amit 5 perces izomlazító body relax program követ. A legelső tréninget, azaz a próbaedzést rövid állapotfelmérés előzi meg. Ennek során megismerhetjük vendégeink sportaktivitását és azokat az esetleges ízületi, vagy más egészségügyi problémákat, melyeket orvosolhatunk az elektrostimulációs módszer segítségével, illetve, amelyekre az edzések során mindvégig figyelnünk kell.

A tréningek előtt nagyon fontos a folyadékbevitel, ezért minden vendégünk számára vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított energiaitalt biztosítunk. Az edzés a speciális speedfitness edzőruha, valamint az elektródamellény és pántok felvételét követően veszi kezdetét. A legelső alkalommal vendégeinknek lehetősége nyílik arra, hogy saját maguk állítsák be az izmaikat érő impulzusok intenzitását. Ezalatt megtanulják azt az alaphelyzetet, amelyet mindig fel kell venniük az elektromos hatás ideje alatt és megszokják azt az ütemet, amelyben az impulzusok és a szünetek követik egymást. Az elektromos impulzus négy másodpercig tart, amelyet ugyanilyen hosszúságú pihenőidő követ.

Az edzéseket minden vendégünk számára egyénileg dolgozzuk ki, és állítjuk össze. A négy másodperces pihenőidő alatt mindig előre mutatjuk be a soron következő gyakorlatot, és az edzés során mindvégig végre is hajtjuk ezeket, hogy  a vendégek könnyebben elsajátíthassák a mozdulatokat. Az edzés és levezetés után kerül sor az izmokat tápláló fehérjeshake elfogyasztására, a tusolásra és átöltözésre, valamint a következő időpont megbeszélésére.