Kapcsolat

SpeedForm SpeedFitness ÉrdSpeedForm SpeedFitness Budaörs

Brukátsch Anita

személyi edző

+36 30 630 0337

Brukátsch Anita vagyok. Kiskorom óta meghatározó szerepet tölt be a sport az életemben. 22 éve teniszezem aktívan. Kiegészítő edzésformát keresve találtam rá a speedfitnessre.

A tréningek során elért eredményeknek köszönhetően elhatároztam, hogy mások számára is lehetővé teszem a speedfitness világának megismerését.

2011-ben elvégeztem az EMS személyi edző képzést Németh Dorottya fitness világbajnok vezetésével.

Várok mindenkit, aki érezni szeretné a speedfitness hatását.

Plus X Award - a minőség védjegye

Díjaink >>

Muszta Réka

személyi edző

+36 20 597 2976

Muszta Réka vagyok. Gyerekkorom óta sportolok. 2000 óta dolgozom aerobik oktatóként. 2010-ben ismerkedtem meg a speedfitness technológiával, ami  forradalmasítja a fitness világát.

A technológia hatékonysága és az alakformálás területén elért eredmény hatására elvégeztem a speedfitness, Németh Dorottya fitness világbajnok által vezetett edzőképzését. Így lettem EMS edző 2011-ben.

Mindenkit várok, hogy kipróbálja velem a speedfitness egyedülálló érzését.

 

Védett márka! Válaszd az igazit!

Díjaink >>

Muszta Márton

személyi edző

 

Muszta Márton vagyok. A sport már általános iskolás korom óta fontos szerepet tölt be az életemben. Akkor ismerkedtem meg a kosárlabdával, a cselgánccsal, valamint a labdarúgással, amelyet a mai napig űzök. 16 évesen kezdtem konditeremben edzeni, mely 18 éves korom után, az egészséges táplálkozással kiegészülve alapvető részévé vált az életemnek.

2011 februárjában találkoztam először a Speedfitness-szel. Ez az új edzésforma korábban soha nem tapasztalt fejlődést nyújtott számomra mind állóképességben, mind pedig erőfejlesztésben.

A különbséget a saját közérzetemen, fizikai állapotomon éreztem, és ez késztetett arra, hogy elhivatott Speedfitness tréner legyek.