SPEEDFORM STUDIO

2011-ben nyitotta meg kapuit Érden és Törökbálinton a Speedform Studio. Szalonunk az alakformálás és testépítés területén forradalmi újításként megjelent speedfitness edzésprogramjának megismerését és kipróbálását szeretné mindenki számára lehetővé tenni.  A tréningek újdonsága a testedzések időtartamának lecsökkenésében és az elktrostimuláció hatására elvégzett izommunka hatékonyságában mutatkozik meg.

A 20 perces tréningek a piac legfejlettebb elektrostimulációs (EMS) multi-edző készülékével, egyéni edzésprogram keretében, saját személyi edző irányításával történnek. A személyi edzés lényege, hogy vendégeinket egy képzett EMS edző irányítja végig az egyénre szabott edzésprogram minden percében. Mind a tréner, mind a vendég figyelme kizárólag a mozgásra koncentrálódik, kívül reked a külvilág, megszűnik a stressz, azaz a módszer remek kikapcsolódást nyújt mindenki számára. 

Az EMS technológia leegyszerűsíti és eredményesebbé teszi a sportot mindazok számára, akik szeretnének egészségesen élni, de túlhajszolt életformájuknak köszönhetően, időhiány miatt nem adódik lehetőség a rendszeres testmozgásra.

A készülék innovatív technológiája lehetővé teszi a mobil edzésekre való bejelentkezést is. Ennek köszönhetően otthon, vagy akár munkahelyi környezetben is kipróbálható a speedfitness speciális alakformáló-, illetve cellulit programja!

Szeretettel várunk mindenkit!


Brukátsch Anita

személyi edző

+36 30 630 0337

Muszta Réka

személyi edző

+36 20 597 2976

Muszta Márton

személyi edző