Speedfitness

Fitness és sport

Az új generációs elektrostimuláción alapuló tréninggel erősebb és intenzívebb izomösszehúzódást érhetünk el, mint a hagyományos fitnessedzések alatt, hiszen nemcsak az akaratlagosan megmozdított izmok edződnek.
A tréningek újdonsága a testedzések időtartamának lecsökkenésében és az elektrostimuláció hatására elvégzett izommunka hatékonyságában mutatkozik meg.
A speedfitness tréning időtartama 20 perc, ami jelentős csökkenést mutat egy-egy hagyományos edzésforma időintervallumához képest. A 20 perces tréningek egyéni edzésprogram keretében, saját személyi edző irányításával történnek. A személyi edzések lényege, hogy a vendéget egy felkészült EMS edző irányítja végig az edzésprogram minden percében. A speedfitness tehát olyan elektromos izomstimulációs módszer, amely során edzeni kell, csak épp sokkal kevesebb ideig és sokkal hatékonyabban. Az edzésprogram egyénre szabott, egy adott célnak megfelelően kialakított edzésterv szerint kerül összeállításra. Ilyen cél lehet például a testsúlycsökkentés, a rehabilitáció, az egyes izomcsoportok formálása, vagy akár az állóképesség javítása.

Szépség és vitalitás

A speedfitness személyre szabott edzésprogramjainak köszönhetően, hosszú izzasztó edzések nélkül biztosítható a gyors eredmény: a napokig tartó fokozott kalóriaégetés, a csökkenő súly és az egyre szebb, áramvonalasabb test.
A speedfitness a narancsbőr problémájával is felveszi a harcot. Ha nem sportolunk, semmi esélyünk a narancsbőrrel szemben. A cellulit kialakulásában főként az elégtelen vér- és nyirokkeringés játszik szerepet, amelyhez főként a mozgásszegény életmód, a stressz, az egészségtelen élelmiszerek fogyasztása, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, valamint a fogamzásgátlók és más gyógyszerek szedése vezet. Az elégtelen vér- és nyirokkeringés miatt romlik a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, a salakanyagok pedig nem ürülnek ki a szervezetből, hanem lerakódnak a sejtek között.
A speedfitness speciális cellulit programja kifejezetten az intenzív anyagcsere-serkentésre lett kifejlesztve, mely gondoskodik a lerakódások elszállításáról és ezáltal szervezetünk méregtelenítéséről.
A program lehetővé teszi, hogy az elektromos izomstimuláció által felgyorsuló vér- és nyirokkeringés jótékony hatását fokozzuk, és a zsírégetés, valamint a cellulitkezelés eredményeit tartóssá tegyük aktív hatóanyagú koncentrátumok alkalmazásával. Ezzel a céllal dolgoztuk ki a Body sensaction zsírbontó, feszesítő, illetve cellulit elleni testkezelő proramjainkat. A speedfitness edzéseket megelőzően, a megfelelő testtájakra felvitt zsírbontó és feszesítő olajok behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, ami által a szérumok alakformáló, zsírégető és bőrápoló hatása növelhető.

Body relax

A sporttevékenységek során az izmok különböző mértékű terhelésnek vannak kitéve, melynek következtében mellékterméket termelnek, illetve mikrosérüléseket is elszenvedhetnek. Ha az izmok elfáradnak, húzodni, majd fájni kezdenek. A kellemetlen izomfeszülés pedig akadályozza a mozgást és a sportolást.
A vérképződéssel frissítésével - több oxigénnel és glükózzal - azonban az izmok természetes regenerálódása elősegíthető és az eredmény megtarthatóvá válik.
A speedfitness body relax programja passzívan megmozgatja ezeket a területeket, javítja, frissíti a vérkeringést, megnyugtatja az izmokat és ezáltal megszabadítja szervezetünket a fájdalomtól.

Egészség és rehabilitáció

A speedfitness technológiának köszönhetően, olyan vendégek számára is lehetővé válik az izmok koncentrált, ugyanakkor biztonságos fejlesztése, akik valamilyen okból nem képesek megerőltető testmozgásba belekezdeni. Minden testrészt az egyénnek megfelelő szinten stimulálhatunk, így rövid időn belül megoldást nyújtunk a hát- és gerinctáji fájdalmakra, az inkontinenciára, az izomgörcsök problémáira és a testi diszbalansziák kiegyenlítésére is. A módszer sérülések, operációk és szülés után is hatékonyan alkalmazható.

Meggyőző érvek a speedfitness mellett:

 • hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció, és olyan erősségben, ami az egyéni céloknak felel meg
 • ín- és ízület kímélés: az elektrostimuláció csak az izmokra hat, így a konvencionális ellenállásos tréningnél ismert ízületterhelés nem jelentkezik
 • zsírégetés, zsírszövet-csökkenés: az optimális zsír-izom arány kialakulásával testünk jóval több kalóriát éget el még álmunkban is
 • kötőszövetek vérellátottságának javulása, cellulit tüneteinek és okainak csökkenése, vér- és nyirokkeringés fokozása
 • jobb közérzet kialakulása: stresszhormon-szint csökkenése és boldogsághormon-szint növekedése
 • deréktáji fájdalmak kezelése: a gerincoszlop tartásához szükséges, mélyen fekvő tartóizmok megerősítése
 • vizelettartásért is felelős gátizomzat megerősödése, szülés utáni rehabilitáció
 • sportolóknak teljesítményfokozás: robbanékonyság, dinamika, gyorsaság növelés
 • extrém rövid ideig tartó edzés: a teljes testizomzatot egyszerre edzi, így nem kell hosszú órákat tölteni a konditeremben, míg minden testrészünkön a megfelelő terhelést és intenzitást elérjük, így az időhiányban szenvedőknek is ideális sport. Egy 15-20 perces tréning 1,5-2 órás edzésnek felel meg
 • két lehetséges edzésforma: statikus és dinamikus gyakorlatok végzése
 • felszíni- és mélyizomzat stimulálása
 • biztonságos működés: számos klinikai vizsgálat bizonyítja a Speedfitness szenzációs eredményeit és biztonságos működését

Hasznos információk

Étkezés

Speedfitness előtt:

 • 2,5 - 3 órával az edzés előtt fogyassz szénhidrátban gazdag ételeket!
 • 2 órával a tréning előtt már nem szabad enni!
 • 30-45 perccel a tréning előtt igyál meg legalább fél liter vizet!

Ajánljuk, hogy direkt a Speedfitness edzés előtt, a helyszínen fogyassz el egy energiaitalt, vagy egy L-karnitin sportitalt, mely az edzés hatékonyságát növeli !

Speedfitness után:

 • Fél órán belül igyál meg egy magas biológiai értékű fehérjeshake-et!

Ellenjavalatok:

 • trombózis, trombózisra való hajlam
 • vérzékenység (hemofília)
 • epilepszia
 • terhesség
 • szülés után 3 hónapig
 • fertőző, lázzal járó betegség
 • fertőzött, gyulladt, vagy kiütéses területen pl.: visszérgyulladás, visszértágulat, ekcéma
 • rossz, általános közérzet
 • daganatos megbetegedések
 • szívritmusszabályozó
 • szklerózis multiplex 

Speedfitness árak:

15 perces speedfitness próbatréning ruhabérléssel 2.500 Ft
20 perces kombinált edzés (speedfitness és cellulitkezelő) 5.500 Ft
20 perces cellulitkezelő kardio tréning 5.500 Ft
20 perces speedfitness tréning 5.500 Ft
   
5 alkalmas speedfitness bérlet (15 munkanapos lejárattal) 26.000 Ft
10 alkalmas speedfitness bérlet (30 munkanapos lejárattal) 38.000 Ft
   
10 alkalmas kombinált bérlet (10 perc speedfitness + 10 perc cellulitkezelés) 50.000 Ft
10 alkalmas cellulitkezelő kardio bérlet 50.000 Ft
10 alkalmas speedfitness bérlet 50.000 Ft
10 alkalmas speedfitness bérlet + Miha Bodytec ruha 59.000 Ft
10 alkalmas Train Yourself bérlet 22.000 Ft
   
Az árak - a próbatréning kivételével - nem tartalmazzák a Miha Bodytec edzőruha bérleti díját.
   
Miha Bodytec edzőruha bérleti díja alkalmanként 500 Ft

A speedfitness speciális Miha Bodytec ruhája helyettesíthető saját fitnessruhával. A saját ruhának azonban az alábbi követelményeknek kell megfelelni, hogy az elektródaszett optimális hatását elősegítsük és a higéniai előírásokat betarthassuk:


- 100% (min. 95%) pamut alapanyagú legyen
- testhez simuló fazon
- a felsőrész ujja könyökig érő
- a nadrág térdig érő vagy térd felett érő

A FENTI ÁRAK TARTALMAZZÁK:

- a személyre szóló tanácsadást és a személyi edzőt
- az edzés előtti izotóniás sportitalt
- egy magas proteintartalmú terméket az edzés után
- személyre szabott edzésprogram összeállítását és levezetését
- a törölköző és a fürdőszoba használatát
- Miha Bodytech edzőruha bérlés esetén az öltözet tisztítását és fertőtlenítését
- cellulit kezelés során a személyre szabott kardio edzést.

A feltüntetett árak 2015. január 1-től érvényesek és bruttóban értendőek.